search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Τράβηξε …πιστόλι γιατί πίεζαν την κοπέλα του στη δουλειά

11.06.2019 09:21
Κρήτη: Καταρρέουν καμαριέρες σε ξενοδοχεία λόγω υπερκόπωσης - Media

 

Μέχρι και οι Ειδικές Δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για την περίπτωση ενός 36χρονου Αλβανού εργαζόμενου σε ξενοδοχείο, ο οποίος έφθασε στο σημείο να απειλήσει με όπλο άλλες εργαζόμενες για να προστατεύσει την αγαπημένη του, επίσης υπάλληλο στην ίδια ξενοδοχειακή μονάδα, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς αναφέρουν ότι ο 36χρονος ενοχλήθηκε σφοδρά από την πίεση που δεχόταν πάνω στη δουλειά η φίλη του και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ώστε να την αφήσουν ήσυχη.

Με το «καλημέρα» εμφανίστηκε σε 35χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου στην οποία κατέστησε σαφές ότι αν δεν σταματήσουν να πειράζουν τη φίλη του, θα είχαν να κάνουν μαζί του.

Φεύγοντας ξετύλιξε την πετσέτα που κρατούσε μέσα στην οποία είχε κρύψει ένα πιστόλι.

Ο 36χρονος φέρεται να κατευθύνθηκε στο δωμάτιο που του είχε παραχωρήσει να διαμένει μαζί με έναν άλλον εργαζόμενο το ξενοδοχείο.

Και ενώ αυτός είχε ξαπλώσει του καλού καιρού, απ’ έξω βρίσκονταν οι Ειδικές Δυνάμεις του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικώς δόθηκε η εικόνα ότι ο ένοπλος εργαζόμενος είχε πάρει μαζί του κάποιο άτομο υπό την απειλή του όπλου.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ενώ το πιστόλι διαπιστώθηκε ότι ήταν κρότου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:44