search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:50
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς για να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα

11.06.2019 20:10
ΣΥΡΙΖΑ: Τσιφλίκι η δημόσια διοίκηση για την κυβέρνηση - Τι είχες Κυριάκο μου, τι είχα πάντα… - Media

 

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς. Εκφώνησε μια έκθεση ιδεών, ανέφερε διάφορες γενικολογίες, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όμως, πίσω από το ‘συμβόλαιο εργαζομένων-επιχειρήσεων’, κρύβεται η επταήμερη εργασία, το ‘ξεπερασμένο οχτάωρο’, η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πίσω από το ‘θέλουμε ανάπτυξη κι όχι επιδόματα’, κρύβεται η κατάργηση επιδομάτων. Πίσω από την ‘έκρηξη επενδύσεων’, που θα γίνει με έναν μαγικό τρόπο, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει, κρύβονται τα τεράστια ελλείμματα, η θηριώδης ανεργία, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης που παρέδωσε το κόμμα του, το 2015. Όσο κι αν κοπιάζει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι αλήθειες τους ξεφεύγουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:50