search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Αυτό είναι το βιογραφικό της Γιώτας Λαζαροπούλου που αντικατέστησε την Κ. Κούνεβα

23.06.2019 16:14
Αυτό είναι το βιογραφικό της Γιώτας Λαζαροπούλου που αντικατέστησε την Κ. Κούνεβα  - Media

 

Αυτό είναι το βιογραφικό της Γιώτας Λαζαροπούλου που αντικατέστησε την Κωνσταντίνα Κούνεβα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Γιώτα Λαζαροπούλου είναι πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα – πρώην Εθνοdata, χάρη στους αγώνες του οποίου εντάχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους και συναδέλφισσες της στην Εθνική Τράπεζα ως τακτικό προσωπικό στη Διεύθυνση Πληροφορικής».

»Η Γιώτα Λαζαροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεβίδι Αρκαδίας, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 37ο Λύκειο Αθηνών. Έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακές σπουδές (D.E.A.) στο ENTPE στη Γαλλία και στο Πανεπιστήμιο του Nanking στη Κίνα, και είναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πληροφορικής σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ και ΚΕΚ, ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ενεργειακής Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αθηνών και ως μηχανικός υπολογιστών στην Εθνοdata και στη συνέχεια στην Εθνική Τράπεζα. • Έχει επίσης εργαστεί ως συνοδός γκρούπ/ξεναγός σε ταξιδιωτικό γραφείο και έχει ταξιδέψει σε 24 χώρες.

Είναι ιδρυτικό μέλος και υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα με τους αγώνες του οποίου αναδεικνύεται ένα διαφορετικό πρόσωπο του συνδικαλισμού. 

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21