28/03/2020 23:16:08

Δικαστικές διαμάχες στον οίκο μόδας «Nikos-Takis»: Η κόντρα για την κληρονομιά (Video)

Δικαστικές διαμάχες στον οίκο μόδας «Nikos-Takis»: Η κόντρα για την κληρονομιά (Video) - Media

 

Τεράστια κόντρα έχει ξεσπάσει στον γνωστό οίκο μόδας «Nikos-Takis» με εξώδικα και δικαστικές διαμάχες, όπως επισημαίνει ρεπορτάζ στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί Σου».

Ο οίκο μόδας έχει ντύσει γυναίκες όπως η Λίζ Τέιλορ, η Τζάκη Ωνάση, η Λίντα Έβανς, η Μαρία Κάλλας, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα, ένας από τους δημιουργούς του οίκου μόδας, ο Νίκος Τσιμπίλης, έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη –«αντίγραφο» των όσων έλεγε στον Τάκη Καραμπόζα, το συνέταιρό του από την Κοζάνη.

Ο 81χρονος Τάκης σύναψε το καλοκαίρι του 2016 σύμφωνο συμβίωσης με τον 49χρονο Χάρη Τσιάρα, μετά από 30 χρόνια σχέσης.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2018, ο Χάρης έλαβε από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λύση του συμφώνου συμβίωσης υπογεγραμμένη από κάποιον δικηγόρο της Κοζάνης. Έπειτα, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Τάκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2019, ο Χάρης πήρε μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ο Τάκης ζητούσε από το δικαστήριο να διαταχθεί η αποχώρησή του από το διαμέρισμα της Αρδηττού, όπου συζούσαν και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία θα ρυθμιστεί προσωρινά η παραχώρηση αποκλειστικά στον ίδιο, καθώς και η προσωποκράτησή του για ένα έτος με ποινή 3.000 ευρώ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 20 Ιουνίου. Ο Τάκης Καραμπόζας έκανε λόγο για παράνομη ιδιοποίηση 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του με τη βοήθεια του Κ.Δ. και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να φύγει από τη μέση της περιουσίας. Η δικαστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.