10/04/2020 22:24:40

Πεντάχρονο κοριτσάκι επιχείρησε να πιάσει ένα κουκλάκι Πίκατσου, και τελικά η δαγκάνα έπιασε εκείνη (Video)

Πεντάχρονο κοριτσάκι επιχείρησε να πιάσει ένα κουκλάκι Πίκατσου, και τελικά η δαγκάνα έπιασε εκείνη (Video) - Media

 

Το κοριτσάκι 5 χρονών είχε πάει μαζί με τη μαμά της και τα δυο της αδέλφια σε ένα λουνα παρκ στην πόλη Γκουανγκντόνγκ, της Κίνας. Είδε λοιπόν τα μηχανήματα που είναι γεμάτα κουκλάκια και με ένα κέρμα κατευθύνεις τη δαγκάνα πάνω από ένα κουκλί για να το γραπώσει, και αποφάσισε πως θέλει το κίτρινο κουκλάκι Πίκατσου.

Η μητέρα της της έδωσε κάποια κέρματα και συνέχισε στα διπλάνα παιχνίδια μαζί με τα άλλα δυο παιδιά της.

Το κοριτσάκι έβαλε το πρώτο κέρμα αλλά δυστυχώς η δαγκάνα δεν έπιασε τον Πίκατσου, Έβαλε και το δεύτερο με τα ίδια αποτελέσματα. Τότε κοίταξε δεξιά και αριστερά και αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν τη βλέπει κάποιος, άνοιξε το πορτάκι και μπήκε η ίδια μέσα στο μηχάνημα για να τραβήξει έξω το Πίκατσου.

Μπήκε αλλά το πορτάκι άνοιγε μόνο από έξω προς τα μέσα. Από μέσα δεν άνοιγε. Η μικρή εγκλωβίστηκε και σαν να μην έφτανε αυτό, ιμε κάποιο τρόπο η δαγκάνα πήρε μπρος και έπεσε στο κεφάλι της σαν να ήθελε να την τραβήξει εκείνη.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα.

Η μητέρα του που επέστρεψε ύστερα από λίγο το είδε μέσα στη βιτρίνα του μηχανήματος. Όσο και να προσπάθησε να τη βγάλει δεν τα κατάφερε. Αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Ύστερα από λίγο ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο έφτασαν στην περιοχή.

Οι διασώστες είπαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού το κοριτσάκι είχε επαρκή αέρα μέσα στο μηχάνημα.

Τελικά βρέθηκε και ο διευθυντής του λούνα παρκ ο οποίος με ένα κλειδί ξεκλείδωσε από δίπλα ένα μεγάλο πορτάκι και από εκεί βγήκε η μικρούλα κρατώντας στην αγκαλιά της τον Πίκατσου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.