22/02/2020 15:31:59

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μητέρας από τη Σύρο για τον άνθρωπο που έσωσε τη ζωή του παιδιού της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μητέρας από τη Σύρο για τον άνθρωπο που έσωσε τη ζωή του παιδιού της - Media

 

Μια μητέρα στη Σύρο θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τον προπονητή Δημήτρη Πελεκη, ο οποίος έσωσε τη ζωή του παιδιού της.

Έτσι, έστειλε στο cyclades24.gr μια ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία.

Αναλυτικά, η επιστολή της:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φύλακα άγγελο μας τον προπονητή Κ. Δημήτριο Πελεκη. Αν και ξέρω ότι είναι παιδί χαμηλών τόνων και μπορεί να μην θέλει να δημοσιοποιηθεί η παρακάτω ιστορία, νιώθουμε την υποχρέωση να το κάνουμε ώστε να μάθουν οι κάτοικοι της όμορφης Σύρου ότι στην κοινωνία της ζουν άνθρωποι με μεγάλη αξία.

Το φθινόπωρο του 2017 ο πολυαγαπημένος μας γιος Γεώργιος παρουσίασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήρθε αντιμέτωπος με την ασθένεια της λευχαιμίας στην ηλικία των 8 ετών. Το σοκ τεράστιο. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε το “τέρας” και βλέποντας ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα οι δυνάμεις μας άρχισαν να μας εγκαταλείπουν.

Εκείνη τη στιγμή φανερώθηκε ο άγγελος μας ο Δημήτρης. Μέσα από μια λίστα εθελοντών δοτών νωτιαίου μυελού, ήταν ο συμβατός δότης. Μόνο που ο Δημήτρης έμενε στη μακρινή Κίνα λόγω εργασίας. Κι όμως.. Χωρίς να σκεφτεί τίποτα πήρε το πρώτο αεροπλάνο και με δικά του έξοδα ήρθε να να δώσει μυελό. Όχι μόνο βοήθησε το παιδί μου άλλα και ανέλαβε όλα τα έξοδα αποκατάστασης του μικρού ο οποίος μετά από τις δυνατές χημειοθεραπείες είχε ένα πρόβλημα στη βάδιση και έπρεπε να νοσηλευθεί σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας. Βλέποντας αυτός ο άγγελος μας ότι η οικονομική μας κατάσταση ήταν κακή έκανε τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί μας, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι τώρα υγιέστατο.

Καλό μου παιδί θέλω να σε έχει ο Θεός καλά! Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση όμως για ανθρώπους με τις δικές σου αξίες ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.

Ανθή Τσάκωνα.

Κερατσίνι-Αθηνά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.