search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Επέστρεψε στη Βενεζουέλα και στα προβλήματα ο Τσάβες

29.03.2012 17:45
Επέστρεψε στη Βενεζουέλα και στα προβλήματα ο Τσάβες - Media

Επέστρεψε στη Βενεζουέλα ο Ούγκο Τσάβες, από την Αβάνα όπου νοσηλευόταν. Ο ίδιος κατά την άφιξη του εξέφρασε πως όχι μόνο θα θεραπευτεί από τον καρκίνο, αλλά και πως θα επανεκλεγεί στις εκλογές του Οκτωβρίου για μια νέα 6ετή θητεία.

Επέστρεψε στη Βενεζουέλα ο Ούγκο Τσάβες, από την Αβάνα όπου νοσηλευόταν. Ο ίδιος κατά την άφιξη του εξέφρασε πως όχι μόνο θα θεραπευτεί από τον καρκίνο, αλλά και πως θα  επανεκλεγεί στις εκλογές του Οκτωβρίου για μια νέα 6ετή θητεία.

Παράλληλα, ο Τσάβες ενημέρωσε πως θα χρειαστεί να κάνει κι άλλα ταξίδια από το Καράκας στην Κούβα προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

«Είναι μια σκληρή μάχη. Είμαι καλά και θα συνεχίσω να είμαι καλά. Πήγε καλά η θεραπεία», ανέφερε στους δημοσιογράφους από το προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες.

Παρόλα αυτά, εκτός από τα προβλήματα της υγείας του, ο 57χρονος σοσιαλιστής πολιτικός έχει να αντιμετωπίσει και τα πυρά της αντιπολίτευσης, η οποία  δε σταματά να υποστηρίζει  ότι ο Τσάβες  όφειλε να διορίσει αντικαταστάτη  για  όσο  διάστημα απουσιάζει στην Κούβα, κάτι που ο Τσάβες έχει απορρίψει.

«Μπορεί να έχω ρίξει ρυθμούς, ωστόσο η κυβέρνηση έχει επιταχύνει. Δεν υπάρχει κενό εξουσίας» είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:00