search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Συνελήφθη γιατί ζήτησε από τον «μποντιμπιλντερά» σύζυγό της να τη βοηθήσει περισσότερο με τις δουλειές τους σπιτιού (Photos)

27.06.2019 13:38
Συνελήφθη γιατί ζήτησε από τον «μποντιμπιλντερά» σύζυγό της να τη βοηθήσει περισσότερο με τις δουλειές τους σπιτιού (Photos) - Media

 

Μια γυναίκα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για «καταχρηστική συμπεριφορά ελέγχου» αφού ζήτησε από τον σύζυγό της να την βοηθήσει περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού.

Η 58χρονη Valerie Sanders, από το Catterick του Βόρειου Γιορκσάιρ, ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει από τον επίσης 58χρονο Michael να παραλείψει μερικές από τις ασκήσεις του για τη γυμναστική και να καθαρίσει τις πόρτες του αίθριου.

Ωστόσο, κατέληξε να περάσει 17 ώρες σε ένα κελί και στη συνέχεια αντιμετώπισε κατηγορίες για εξουσιαστική συμπεριφορά.

Η 58χρονη δήλωσε ότι «αντιμετωπίστηκε σαν εγκληματίας» γιατί ζήτησε από το άλλο της μισό να καθαρίσει περισσότερο.

Ισχυρίζεται ότι αυτός περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο γυμναστήριο και δεν έκανε τίποτα για το σπίτι εκτός από το πλύσιμο του αυτοκινήτου του.

Η Valerie λέει ότι άφησε σημειώσεις για τον Michael ζητώντας του να κάνει δουλειές.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, τέσσερα φορτηγά της αστυνομίας έφτασαν στην πόρτα της και κατηγορήθηκε για «καταναγκαστική ή ελέγχουσα συμπεριφορά».

Ο καταναγκαστικός έλεγχος είναι όταν ένα άτομο με το οποίο είστε προσωπικά συνδεδεμένος, συμπεριφέρεται κατ ‘επανάληψη με τρόπο που σας κάνει να αισθάνεστε ελεγχόμενοι, εξαρτώμενοι, απομονωμένοι ή φοβισμένοι.

Αναγνωρίστηκε ως έγκλημα στο βρετανικό δίκαιο το 2015 για την καταπολέμηση της μη φυσικής κατάχρησης.

Η Valerie είπε ότι πέρασε «14 μήνες κόλασης» και σκέφτεται ότι «είναι εξωφρενικό που πήγε ποτέ στο δικαστήριο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09