search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Τσίπρας για Σύνοδο Κορυφής: Ισχυρή πλειοψηφία υπέρ της υποψηφιότητας Τίμερμανς

01.07.2019 15:16
Τσίπρας για Σύνοδο Κορυφής: Ισχυρή πλειοψηφία υπέρ της υποψηφιότητας Τίμερμανς - Media
 
Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ όπου θα επιλεγεί η νέα ηγεσία των θεσμικών οργάνων, για την επόμενη πενταετία, καταγράφηκε μια συντριπτική πλειοψηφία εναντίον της υποψηφιότητας Μάνφρεντ Βέμπερ. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που δεν ενώνει αλλά διαιρεί την Ευρώπη κι η οποία τελικά απορρίφθηκε” υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε αναρτήσεις του στο Τwitter, μετά τη διακοπή της Συνόδου Κορυφής.
 
Σημείωσε επιπλέον ότι “καταγράφηκε μια ισχυρή πλειοψηφία υπέρ της υποψηφιότητας του Φρανς Τίμερμανς, την οποία στηρίζουμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης. Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν, μέχρι να εξαντληθούν οι δυνατότητες απόλυτης συναίνεσης μεταξύ των κρατών μελών” και πρόσθεσε:
 
“Η Ελλάδα για άλλη μια φορά συντάχθηκε με τις δυνάμεις που επιθυμούν μια ανοικτή, προοδευτική και κοινωνική Ευρώπη. Στην αυριανή συνάντηση των ηγετών, δεν θα παραβρεθώ λόγω των ανελαστικών υποχρεώσεων της προεκλογικής εκστρατείας. Θα με εκπροσωπήσει ο Ισπανός Πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ“, ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53