search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Τα δίνει όλα ο ΣΚΑΪ για Μουτσινά

02.07.2019 11:50
Παπανώτας για Μουτσινά: «Θέλει τον προβολέα πάνω του - Να το πουν οι άλλοι αν έχει καβαλήσει το καλάμι» (Video) - Media

 

Για τα μάτια της Ρούλας Κορομηλά, για το χαμόγελο της Σοφίας Αλιμπέρτη και για τη δυνατή ατάκα του Νίκου Μουτσινά. Λίγες φορές στα τηλεοπτικά χρονικά έχουν σπάσει συμβόλαια.

Όσες φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια «πουλάει» τρελά, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και η διαφήμιση που θα φέρει ο ερχομός του/της στο κανάλι που τον/τη διεκδικεί θεωρείται μεγάλη. Να που φτάσαμε, λοιπόν, μέσα στην οικονομική κρίση, να υπάρχει φέτος αυτό το πρόσωπο στο προσκήνιο.

Είναι ο Νίκος Μουτσινάς και όχι άδικα, αφού η τηλεθέαση της εκπομπής του «Για την παρέα…» στο Open ήταν τέσσερις φορές υψηλότερη από τον μέσο όρο του καναλιού.

Ο παρουσιαστής έχει γίνει το μήλον της Έριδος για το Open, στο δυναμικό του οποίου ανήκει, και τον ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του οποίου του τάζουν γη και ύδωρ για να μετακομίσει προς Φάληρο μεριά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν και το κανάλι δεν επιβεβαιώνει επίσημα αυτού του είδους τις διαπραγματεύσεις ωστόσο, ακούγεται πολύ έντονα πως είναι διατεθειμένο να πληρώσει ακόμη και τη ρήτρα του συμβολαίου του Νίκου Μουτσινά με το Open, ύψους 200.000 ευρώ. Κι αυτό διότι ο πολυσχιδής ηθοποιός έχει εκκρεμότητα ακόμη ενός έτους συνεργασίας με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ θέλει τον παρουσιαστή για τη μεσημεριανή ζώνη (15:00-17:00) μαζί με όλη την ομάδα του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες σταθμού σκέφτονται να μετακινήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου από το καθημερινό πρόγραμμα σε εκείνο του Σαββατοκύριακου, ώστε να προσελκύσουν όλους τους πιστούς θαυμαστές της επιτυχημένης εκπομπής «Για την παρέα…».

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά ο Νίκος Μουτσινάς; Για την ώρα τηρεί σιγήν ιχθύος και «τρέχει» τη θεατρική παράστασή του «Βερβερίτσα» από την Αθήνα, στον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη ξαι μετά σε όλη την ελληνική περιφέρεια για να επανέλθει με το καλό από τον Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06