search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Βρέφος βγήκε από το πορτάκι του σκύλου και πνίγηκε στην πισίνα: «Νομίζαμε ότι ήταν ασφαλής με τις αδερφές του» (Photos)

05.07.2019 15:19
Βρέφος βγήκε από το πορτάκι του σκύλου και πνίγηκε στην πισίνα: «Νομίζαμε ότι ήταν ασφαλής με τις αδερφές του» (Photos) - Media

 

Ένα βρέφος ηλικίας 18 μηνών πέθανε αφού βγήκε από το πορτάκι του σκύλου που είχε μείνει ανοιχτό στο σπίτι της οικογένειάς του και έπεσε στην πισίνα που είχαν στον κήπο.

Η Jenny Bennett, από το Τέξας, βρήκε το παιδί της που ονομάζεται Jackson να επιπλέει με το πρόσωπο στραμμένο προς το νερό.

Μετά από τέσσερις μέρες που το παιδί βρισκόταν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής, ανακοινώθηκε εγκεφαλικά νεκρό από τους γιατρούς, το 2016.

Τώρα, η μητέρα του θέλει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το κολύμπι σε μια προσπάθεια να σταματήσει από το να συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλους γονείς.

«Ο κόσμος υποθέτει αυτόματα ότι συμβαίνει σε κακούς γονείς ή γονείς που παραμελούν τα παιδιά τους», δήλωσε η Jenny στο CNN.

«Καταλάβαμε ότι το πορτάκι του σκυλιού ήταν ένας κίνδυνος για να φτάσει στην πισίνα. Είναι πολύ σαφές ότι η πόρτα του σκύλου πρέπει να παραμένει κλειδωμένη».

Αλλά, εξήγησε, αυτή τη μέρα είχε φύγει βιαστικά σε μια βιασύνη για να πάρει τον σύζυγό της από τη δουλειά, όταν χάλασε το φορτηγό του.

Μην έχοντας χρόνο να αφήσει τα σκυλιά έξω, λέει ότι άνοιξε το πορτάκι του σκύλου και έφυγε από το σπίτι – αλλά όταν επέστρεψαν, ξέχασε ότι ήταν ανοιχτά.

«Υπήρξε μια καθυστέρηση στην επιτήρηση. Νομίζαμε ότι ήταν ασφαλής επάνω με τις αδερφές του», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50