search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση για την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη – Θρίλερ με την εξαφάνιση της – Παγκόσμιο ενδιαφέρον

06.07.2019 09:20
Η ένωση (που δεν έγινε) της Κρήτης με την Ελλάδα - Media

 

Μία πρωτόγνωρη κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη στα Χανιά, στην ευρύτερη περιοχή Κολυμπαρίου, για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton (Σούζαν Ήτον) η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης.

Στις έρευνες που συντονίζει η Ελληνική Αστυνομία, συμμετέχουν βατραχάνθρωποι που “σκανάρουν” την θαλάσσια περιοχή , η ΕΜΑΚ – με drone και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της υπηρεσία – τμήματα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται και ειδική ομάδα από την Αθήνα με κάμερα προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι στο δωμάτιο της Αμερικανίδας – για την οποία έχει εκδοθεί και silver alert – τα πάντα βρέθηκαν σε απόλυτη τάξη. Εκεί βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές. Την ίδια ώρα, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, προσφέρουν 50.000 ευρώ για την παροχή πληροφοριών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Είναι ενδεικτικό ότι στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί από την οικογένεια στο Facebook αναφέρονται τα εξής:

“H Αμερικανίδα βιολόγος Δρ. , αγνοείται στα βορειοδυτικά του νομού Χανίων, όπου και παρευρισκόταν σε συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.Η “Sue” (Σου) εθεάθη τελευταία φορά να παίζει πιάνο την Τρίτη 2 Ιουλίου, και πιστεύετε ότι πήγε για τρέξιμο μεταξύ των 13:00 και 17:00. Όλα της τα προσωπικά αντικείμενα παραμένουν στο δοματιο της: διαβατήριο, πορτοφόλι, τηλέφωνο, μετρητά, παπούτσια ποδηλασίας. Τα παπούτσια τρεξίματος λείπουν απ’ το δωμάτιο.

Λόγου του δύσβατου της περιοχής και της έντονης ζέστης, πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό είτε η Suzanne υπέστη θερμοπληξία και αναζήτησε σκιά ή πως μπορεί να είχε κάποια πτώση. Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές για να ελέγξουμε ρέματα, τις άκρες των μονοπατιών και κάτω από δέντρα/θάμνους ή άλλα σκιερά σημεία.

Αν κάποιος από εσάς ζει στην περιοχή, ιδιαίτερα ανάμεσα στα Αφράτα και το Κολυμβάρι, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πεζή έρευνα. Η περιοχή που πρέπει να καλύψουμε είναι μεγάλη, και χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια. Αν λειτουργείτε κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ελέγξτε τα στιγμιότυπα του μεσημεριού και απ’ τις ώρες μεσημεριού μέχρι και απογεύματος της 2 Ιουλίου. Αν έχετε κάποιο οικόπεδο στην περιοχή, παρακαλούμε, ελέγξτε την ιδιοκτησία σας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03