search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Πιερρακάκης: Σε ένα site όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο πολίτης- Δεν θα απομακρύνουμε υπάλληλους από το υπουργείο

09.07.2019 19:21
Αρχίζει η ενιαία ταυτοποίηση των πολιτών στα μητρώα του Δημοσίου	 - Media

 

Την αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία, κάνοντας το Δημόσιο πιο λειτουργικό για τους πολίτες, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο Κ. Πιερρακάκης εκτιμά ότι οι δράσεις του θα αποδώσουν τους πρώτους καρπούς μέσα σε 6-9 μήνες προκειμένου η χώρα να βελτιώσει τις ψηφιακές επιδόσεις της και να έρθει πιο κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Μάλιστα, ανέφερε ως παράδειγμα την Μ. Βρετανία, η οποία «σ’ ένα site κατάφερε να χωρέσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο πολίτης» και προανήγγειλε κάτι ανάλογο και για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, απέκλεισε το γεγονός τέλος να υπάρξουν απομακρύνσεις υπαλλήλων από το Υπουργείο, επισημαίνοντας ότι «τους χρειαζόμαστε όλους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους εξασφαλίσουμε ότι εργάζονται σε θέση που θα χαίρονται να προσφέρουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56