search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Το «αντίο» του Βενιζέλου στη Μαρία Βλάχου – «Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν»

27.07.2019 10:30
Δυσοίωνος Βενιζέλος για το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο: Κίνδυνος για το πρόγραμμα της ΕΚΤ για την πανδημία - Media

 

Το δικό του «αντίο» στη Μαρία Βλάχου, που έγινε σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

«Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην οποία περιγράφει τη γνωριμία τους στη ΔΕΘ. 

«Δεν υπάρχουν λόγια»

«Τον Σεπτέμβριο του 2012 – μέσα στις συνθήκες της εποχής – οργανώσαμε στη ΔΕΘ, μια εκδήλωση με τίτλο “Μια κερδισμένη και όχι μια χαμένη γενιά”. Είχα παρακαλέσει τον Κυριάκο Πιερρακάκη να καλέσει μερικούς εμβληματικούς εκπροσώπους της νεανικής επιχειρηματικότητας που έστησαν καινοτόμες επιχειρήσεις εν μέσω κρίσης. Μεταξύ αυτών η Μαρία Βλάχου που έφυγε προχθές τόσο πρόωρα και τόσο άδικα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Μας εντυπωσίασε με τη λάμψη της. Μίλησε για τις σπουδές και τη διαδρομή της και με πάθος για τον «Φερέοικο» και την εκτροφή σαλιγκαριών στην Κόρινθο. Μια τόσο απλή και έξυπνη ιδέα που αξιοποίησαν με την αδελφή της. Έκτοτε είχα στο νου μου την προσπάθεια αυτή. Έως ότου μου έφτασαν οι πληροφορίες για τη δοκιμασία της υγείας της Μαρίας και προχθές η είδηση του θανάτου της. Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν. Αυτή είναι η ανθρώπινη περιπέτεια. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της. Δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς», γράφει ακόμη ο κ. Βενιζέλος.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10