14/08/2020 11:15:49

Η Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτει: Έχω κάμερες ασφαλείας σε κάθε συνάντηση μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκα το 2013 (Photos)

Η Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτει: Έχω κάμερες ασφαλείας σε κάθε συνάντηση μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκα το 2013 (Photos) - Media

 

Η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε ότι τοποθετί κάμερες ασφαλείας επικεντρωμένες στην οπίσθια όψη της σε κάθε συνάντηση, μετά από τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε το 2013.

Μιλώντας στον βρετανικό Guardian, η 29χρονη συζήτησε για τις κάμερες παρακολούθησης που την περιβάλλουν, μετά το περιστατικό με τον DJ David Mueller ο οποίος της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο κέντρο Pepsi στο Κολοράντο.

Η τραγουδίστρια της ποπ προχώρησε τότε σε μήνυση σε βάρος του Mueller.

Συζήτησε τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει και την ομάδα προστασίας της μετά την επίθεση, με κάμερες σκόπιμα να δείχνουν στο κάτω μέρος του σώματός της.

Είπε: «Είμαι πραγματικά τυχερή που δεν είχε συμβεί κάτι σε μένα πριν. Αλλά αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήταν τόσο τραυματικό. Απλά δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Αν συμβεί κάτι και πάλι, μπορούμε να το αποδείξουμε με βίντεο από κάθε γωνία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.