17/01/2020 14:51:38

Έρχεται ο... «Malaka» στην TV!

Έρχεται ο...  «Malaka» στην TV!  - Media

 

Αποτελεί αναμφισβήτητα μια λέξη «διεθνοποιημένη». Μια ελληνική λέξη που γνωρίζει ο καθένας από όποια χώρα κι αν προέρχεται.

Mια διαδεδομένη ελληνική λέξη που γίνεται πλέον… σειρά και μάλιστα, όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ισπανία.

Το εν λόγω σίριαλ που θα έχει τίτλο «Malaka» αναφέρεται στις περιπέτειες ενός διεφθαρμένου αστυνομικού, ενός επίλεκτου αξιωματικού της αστυνομίας και ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ.

Οι τρεις τους καταπιάνονται με την υπόθεση ενός κοριτσιού που έχει εξαφανιστεί αλλά και με τον πόλεμο των ναρκεμπόρων που «έχει βάλει φωτιά στα τόπια» στην πόλη της Μάλαγας.

Από εδώ, μάλιστα, προκύπτει και το «Malaka» του τίτλου, που δεν αναφέρεται, βέβαια, στη γνωστή ελληνική λέξη αλλά στην αρχαία ονομασία της πόλης η οποία ιδρύθηκε τον 8ο π.Χ. αιώνα από τους Φοίνικες και ονομάστηκε... Μάλακα.

Υπόθεση σειράς:

Στον κόλπο της Μάλαγας, εντοπίζεται το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού, της Νοέλια, η οποία ήταν κόρη ενός σημαντικού μπίζνεσμαν της περιοχής και οι γονείς της την αναζητούσαν με αγωνία. Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη της πόλης, σπάει η ανακωχή ανάμεσα σε δύο αντίπαλες συμμορίες ναρκεμπόρων. Ο λόγος; Η μια από τις δυο συμμορίες εισάγει στην πιάτσα ένα νέο ναρκωτικό που το αποκαλούν "χρυσό" και φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά, προκαλώντας πόλεμο στους ναρκέμπορους. 

Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός και ένα παρασημοφορημένος αξιωματικός της Αστυνομίας καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να διακευκάνουν τις υποθέσεις αυτές. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.