search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52
MENU CLOSE

…Που τρίζει ο θάνατος: Θρήνος στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (Photos – Video)

11.09.2019 13:00
4894001
 
Θρήνος και θλίψη συνόδευσε το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.
Φίλοι, συγγενείς, απλός κόσμος και πάρα πολλοί συνάδελφοι του τραγουδοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών βρέθηκαν εκεί για το ύστατο χαίρε στον αγαπημένο καλλιτέχνη που τόσο απότομα και αδόκητα έχασε τη ζωή του.
 

Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακάλεσε αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί». Για την πρωτοβουλία Ένωση θα τραγουδούσε ο εκλιπών χθες μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε μία μια μεγάλη φιλανθρωπική στο Ηρώδειο.
Τα στεφάνια, ωστόσο, είναι δεκάδες και μεταξύ αυτών, το στεφάνι της συζύγου και της 25χρονης κόρης του, Μαρίας Κλάρας, έγραφε: «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52