search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:02
MENU CLOSE

ΣΚΑΙ: Η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019-2020

11.09.2019 18:43
Το ριάλιτι που αποτελεί «γρίφο» για τον ΣΚΑΪ - Δύσκολα θα επιστρέψει - Media

 

Το πρόγραμμα του για την νέα σεζόν παρουσιάζει στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο ΣΚΑΪ.

Μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα πολύ διαφορετικό το οποίο δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τα προγράμματα των προηγούμενων ετών, καθώς είναι ένα πρόγραμμα για όλους.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες.

Με την ενημέρωση να έχει πάντα σημαίνοντα ρόλο, θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων ακόμη και τα σαββατοκύριακα από τις 6:00 το πρωί με ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι το βράδυ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επιδίωξη είναι, όπως πάντα, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσει να είναι η βασική επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση τους.

Παράλληλα, φέτος ο τηλεοπτικός μας σταθμός προβαίνει σε ένα σημαντικό εγχείρημα αφού επενδύει στην μυθοπλασία με πλήθος τηλεοπτικών σειρών.

Ενδεικτικά μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται τόσο τα νέα επεισόδια της εμβληματικής σειράς « Λόγω τιμής», όσο και άλλες σειρές όπως « 8 λέξεις», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», αλλά και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room Service, πλιζ»

Φυσικά, έμφαση δίνεται φέτος και στην ψυχαγωγία αφού το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και τηλεπαιχνίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:02