search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Τι συνέβη στη συνάντηση Σαββίδη – Αυγενάκη: Το βίντεο, οι αντιδράσεις και οι… «βρισιές» (Video) 

12.09.2019 07:36
Αυγενάκης για Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους - Media

 

Την άμεση αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα του site documentonews.gr για τη συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Το δημοσίευμα έκανε λόγο για συνάντηση – φιάσκο, η οποία ήταν «εξευτελιστική» για τον Λ. Αυγενάκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να «βρίζει» τον Υφυπουργό Αθλητισμού στο τέλος. 

Τι γράφει το δημοσίευμα

Γράφει το Documento: Στην ουσία πρόκειται για μία συνάντηση-φιάσκο για τον υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο Ιβάν Σαββίδης τον… έδιωξε κακήν κακώς! Μάλιστα εντύπωση προκαλεί και ότι μετά την… αξέχαστη για τον ίδιο συνάντηση, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει ευθαρσώς πως: «Η συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Σαββίδη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα»… Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.
Η συνάντηση έγινε στο «Μακεδονία Παλάς» και όπως λένε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν ήταν μυστική, και στο χώρο του λόμπι του ξενοδοχείου (δεν είναι άλλωστε δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο χώρο) βρέθηκαν κάμερες. Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης είχαν ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες. 

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ η παρουσία των καμερών και των δημοσιογράφων σε μια συνάντηση που επρόκειτο να γίνει κατ’ ιδίαν, ενόχλησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει από τις κάμερες να απομακρυνθούν, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον Λευτέρη Αυγενακη να τον ακολουθήσει σε μέρος στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι.

«Ούτε ο κύριος Σαββίδης απομάκρυνε τον κύριο Αυγενάκη, ούτε και ο κύριος Αυγενάκης… κυνηγούσε τον κύριο Σαββίδη» έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που επεσήμαναν πως «όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και σε πολύ καλό κλίμα».

Αυγενάκης: «Εντελώς προβλέψιμοι πλέον»

Για το περιστατικό αντέδρασε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος μέσω twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πρωτοβουλίες για τη βελτίωση και του ποδοσφαίρου, που αποκτούν όλο και περισσότερους συμμάχους, μαζί με την αγαστή συνεργασία της UEFA, είναι προφανές ότι κάποιους ενοχλούν. Η λάσπη που εκτοξεύθηκε απόψε από το Documento, γύρισε όλη εναντίον του. Εντελώς προβλέψιμοι πλέον…».

 

Δούκας: «Δημοσιογραφία Hot Dog-umento»

Το θέμα που προέκυψε σχολίασε και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, ο οποίος έγραψε στο facebook: «”Δημόσιος εξευτελισμός Αυγενάκη” τιτλοφορείται βίντεο, που σύμφωνα με τoν συντάκτη, ολοκληρώνεται με τον Σαββίδη να λέει “φύγε, φύγε” και να αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας. Στο τέλος του βίντεο που δείχνουν πάντως, ο υπουργός ακούγεται να ρωτάει “ωραία, που θέλει να με δει” και δίπλα του διακρίνεται -έστω και λίγο- ο Σαββίδης, που όμως είχε αποχωρήσει!!! Δημοσιογραφία Hot Dog-umento…».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33