search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Απόπειρα αυτοκτονίας στην Κρήτη: Ήπιε νέφτι στην προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του

13.09.2019 18:23
Απόπειρα αυτοκτονίας στην Κρήτη: Ήπιε νέφτι στην προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του - Media

 

Προσπάθεια για να βάλει τέλος στη ζωή του, έκανε -ευτυχώς χωρίς επιτυχία- ένας νεαρός άνδρας στα Χανιά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο νεαρός που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής, φαίνεται να αποπειράθηκε να τερματίσει τη ζωή του, πίνοντας μικρή ποσότητα από διαλυτικό χρωμάτων-νέφτι.

Ο νεαρός παρόλο του ότι ήπιε το τοξικό διάλυμα, έμεινε για μερικές ώρες χωρίς να εμφανίζει σημάδια επίδρασης, ενώ αργότερα εντοπίστηκε από οικείους του όπου τους αποκάλυψε τι είχε κάνει.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον επίδοξο αυτόχειρα σε καλή κατάσταση και επικοινωνία με το περιβάλλον και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί νοσηλεύεται στη μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, με καλές ζωτικές ενδείξεις και σύμφωνα με τον Διοικητή του ΓΝΧ, Μηνά Βουλγαρίδη, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αναμένεται παρόλαυτά να παραμείνει στο Νοσοκομείο τις επόμενες ώρες, ώστε να εξεταστεί και από ψυχίατρο για τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί το απονενοημένο διάβημα, ευτυχώς ανεπιτυχώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:38