search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Χαλβάη 5-0: Η πρώτη ταινία του Μάρκου Σεφερλή στη μεγάλη οθόνη – Πότε κάνει πρεμιέρα

18.09.2019 06:39
Χαλβάη 5-0: Η πρώτη ταινία του Μάρκου Σεφερλή στη μεγάλη οθόνη - Πότε κάνει πρεμιέρα - Media

 

Μετά την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει στο κοινό την πρώτη του ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για την ταινία “Χαλβάη 5-0” σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή. Μια ταινία που τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου -μέσα από απρόοπτα και ακραία- γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. Πέντε ύποπτοι και κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες έρχονται στο φως καθώς νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει, άραγε, ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Πρωταγωνιστούν οι: Μάρκος Σεφέρλης, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου

Παραγωγοί: Showtime Productions, smile

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08