search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Παπαγγελόπουλος: Πρωτοφανής απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης

19.09.2019 11:43

 

Στην αντεπίθεση περνά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος με δήλωσή του μιλάει για εκδικητική πολιτική δίωξη, ανυπαρξία στοιχείων “που μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα”. Αναφέρει:

“Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος”.

Υπενθυμίζεται ότι με το άνοιγμα στη Βουλή, το πρωί της Τετάρτης του φακέλου της Novartis, ξεκίνησε ο κύκλος της διερεύνησης που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στις καταγγελίες περί μεθοδεύσεων στον χειρισμό της υπόθεσης.

Από τις πρώτες πληροφορίες, οι καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία «δείχνουν» με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, για τον οποίο άλλωστε, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ εισηγήθηκαν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27