search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Πρόταση – έκπληξη από μεγάλη χώρα στην Φουρέιρα για την Eurovision

22.09.2019 08:47
Η Φουρέιρα σε πάρτι μετά τα Όσκαρ με Κριθαριώτη και κοιλιακούς...«φωτιά» (Photo | Video) - Media

 

Η απήχηση της Ελένης Φουρέιρα έχουν ανέβει πολύ μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision το 2018.

Η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψε τόσο το κοινό που την παρακολούθησε ζωντανά να ερμηνεύει το «Fuego», για την Κύπρο στο Τελ Αβίβ.

Όπως αποκάλυψαν στη «Φωλιά των Κου Κου», πριν από λίγο καιρό, έγινε ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον πρόεδρο του ΡΙΚ και πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε ξανά πρόταση στη Φουρέιρα για να εκπροσωπήσει και πάλι την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2020.

Ωστόσο, δεν είναι η Κύπρος η χώρα που της έκανε πρόταση, αλλά ούτε και η Ελλάδα. Η χώρα που θέλει να την εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του 2020 είναι η Ισπανία.

Να σημειωθεί ότι η Φουρέιρα έχει υψηλή δημοφιλία στην Ισπανία, ενώ την απήχηση των τραγουδιών της στην Ευρώπη επιβεβαιώνει η επιλογή του «Fuego» από τους παραγωγούς επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Το Fuego «ντύνει» μια από τις σκηνές της δημοφιλούς ισπανικής παραγωγής, «Elite», που περιλαμβάνεται στο 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54