search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Απογειώθηκε από καρότσα μετά από τροχαίο

23.09.2019 08:50
Απογειώθηκε από καρότσα μετά από τροχαίο    - Media

 

Μόνο από θαύμα γλύτωσαν τρία πρόσωπα χθες βράδυ στην Πέγεια της Κύπρου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μέσα στην καρότσα, συγκρούστηκε διαδοχικά με σταθμευμένο όχημα και με τοίχο κατοικίας, αφού ο οδηγός του διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Οπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου, η πρωτοφανής υπόθεση διαδραματίσθηκε αργά το βράδυ στην περιοχή της Πέγειας, όταν μετά από έξοδο ένας 33χρονος Βρετανός κάτοικος Κύπρου πήρε το «αγροτικό» όχημα του για να μεταβεί στην οικία του, αλλά έβαλε στην καρότσα του οχήματος και τρία φιλικά του πρόσωπα για να τα μεταφέρει στα σπίτια τους.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο Βρετανός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα και σε τοίχο οικίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από το ατύχημα μια 21χρονη που ήταν εκ των τριών ατόμων που μπήκαν στη καρότσα εκσφενδονίσθηκε από το όχημα και κατέληξε σε αυλή κατοικίας, τραυματιζόμενη σοβαρά.

Τόσο η 21χρονη, όσο και ο 33χρονος οδηγός που επίσης φάνηκε να έχει τραυματιδθεί από την πρόσκρουση του οχήματος του στον τοίχο, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα άκρα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση του οδηγού δεν ενέπνεε ανησυχία και απολύθηκε. Από τύχη γλύτωσαν επίσης χωρίς να τραυματισθούν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες στην καρότσα του διπλοκάμπινου.

Στη συνέχεια, ο 33χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο άλκοτεστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις για το ατύχημα συνεχίζονται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22