search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:35
MENU CLOSE

Ο Αλβανός ράπερ G-Bani απαντά στον SinBoy: Ντροπή σου! Δεν είσαι ούτε Έλληνας, ούτε Αλβανός! (Video)

01.10.2019 08:21
Ο Αλβανός ράπερ G-Bani απαντά στον SinBoy: Ντροπή σου! Δεν είσαι ούτε Έλληνας, ούτε Αλβανός! (Video) - Media

 

Στον ράπερ Sin Boy, απαντά μέσα από το νέο του τραγούδι ο Αλβανικής καταγωγής ράπερ G-Bani, που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα». 

Στο τραγούδι του με τίτλο «Αμαρτία» ο κατά κόσμον Αλμπάν Περλάλα επιτέθηκε στον Sin Boy, σχολιάζοντας τις πρόσφατες «ανησυχίες» του στο instagram. «Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!», ακούγεται να λέει στο τραγούδι του ο G-Bani. 

«Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες», λέει στο ρεφραίν ο ράπερ, προσθέτοντας «υπάρχουν mcs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’αυτούς». 

Ποιος είναι ο G-Bani 

Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 17 ετών μπήκε φυλακή και αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα» ενώ ήταν μέλος του θρυλικού σχηματισμού Barcode Crew που ίδρυσε ο Λεκτικός Επεξεργαστής (Ανδρέας Μαρνέζος) το 1998. 

O G-Bani στο «10 Λεπτά Κήρυγμα» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27