search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Δεξιά και ξερό ψωμί, ρε!

27.04.2012 17:39
Δεξιά και ξερό ψωμί, ρε! - Media

Τίποτα δεν τους σταματά και οι προεκλογικές διευθετήσεις δίνουν και παίρνουν. Ο κύριος Βορίδης, η εκλεκτή αυτή πολιτική προσωπικότητα, που μετακόμισε από το ισόγειο στο ρετιρέ της πολυκατοικίας, τακτοποιεί ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, τώρα και σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο της Αμυγδαλέζας διευθετεί και την κατάργηση του στρατοπέδου συγκέντρωσης μεταναστών.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Τίποτα δεν τους σταματά και οι προεκλογικές διευθετήσεις δίνουν και παίρνουν. Ο κύριος Βορίδης, η εκλεκτή αυτή πολιτική προσωπικότητα, που μετακόμισε από το ισόγειο στο ρετιρέ της πολυκατοικίας, τακτοποιεί ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, τώρα και σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο της Αμυγδαλέζας διευθετεί και την κατάργηση του στρατοπέδου συγκέντρωσης μεταναστών. Λύνει τσεκουράτα όλα τα προβλήματα του έθνους, όλες τις βασικές εκκρεμότητες της χώρας, σαν ακραιφνής δεξιός ακτιβιστής. Λίγο από δω, λίγο από κει, μαζεύει πολύτιμες ψήφους για τον εαυτό του και τη Ν.Δ. Μιλάμε δε για αυτή την αναθεωρημένη εκδοχή της Ν.Δ. που επανέφερε τους Βατοπεδινούς υποψηφίους, των οποίων οι υπηρεσίες έλειψαν από το κοινωνικό σύνολο και η απουσία τους τραυμάτισε ανεπανόρθωτα τις εθνικές μας υποθέσεις. Ωστόσο, επανεμφανίστηκε και ο Μέγας Σωτήρας της χώρας, ο «Ραφηνάτος» πολιτικός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο άμωμος, ο αναμάρτητος, ο πατάξας τη διαφθορά, ο σεμνός και ταπεινός. Για τη Ν.Δ. δεν υπήρξε παρελθόν, όλα καλά καμωμένα, γι’ αυτό και πολιτεύεται με τη μετεμφυλιακή παλαιοκομματική θρασύτητα του πολιτευτή – ο οποίος, προκειμένου να αποσπάσει την ψήφο των πολιτών, μετέφερε σε γυάλινα δοχεία τα ούρα των ψηφοφόρων του για ανάλυση μπερδεύοντας μάλιστα και τις γνωματεύσεις, έτσι που εγκυμονούσαν άντρες και γυναίκες έπασχαν από προστάτη! Αυτούς τους θλιβερούς πολιτευτές πλασάρει εκ νέου η αμετανόητη και σκληρή Δεξιά της οποίας ηγείται ο νεοφανής, ο εξ αποκαλύψεως Αντώνης Σαμαράς! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:02