search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Δυσάρεστη έκπληξη: Επιβάτες αεροπορικής έφτασαν Θεσσαλονίκη και οι βαλίτσες… έλειπαν

03.10.2019 18:15
Δυσάρεστη έκπληξη: Επιβάτες αεροπορικής έφτασαν Θεσσαλονίκη και οι βαλίτσες... έλειπαν - Media

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε επιβάτες αεροπορικής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το seleo.gr, επιβάτες της πτήσης της Astra Airlines με αριθμό Α2305, από Σάμο προς Θεσσαλονίκη, μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, περίμεναν στον ιμάντα τις αποσκευές τους, όμως μετά από λίγο διαπίστωσαν ότι… οι βαλίτσες τους έλειπαν! Για την ακρίβεια είχαν μείνει στη Σάμο. Όπως περιγράφει στο seleo.gr πατέρας δυο επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης, σε επικοινωνία που είχαν με την αεροπορική τους εξήγησαν ότι οι βαλίτσες δεν ανέβηκαν στο αεροπλάνο καθώς ήταν υπέρβαρο. Για το γεγονός αυτό ουδείς επιβάτης ειδοποιήθηκε πριν την επιβίβαση για το ότι θα προσγειωνόντουσαν σε μια άλλη πόλη χωρίς τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Μάλιστα, αναφορικά με το πότε θα έρθουν οι αποσκευές τους στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας δήλωσε στο seleo.gr, ότι αυτό που τους απάντησε η εταιρεία είναι ”ίσως το Σάββατο, αλλιώς Τρίτη”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15