search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Ο Γκλέτσος θέλει άγαλμα ή δρόμο με το όνομά μου

03.10.2019 20:18
Γκλέτσος: Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή - Media

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιθυμεί ένα άγαλμα ή δρόμο με το όνομά του, μετά θάνατον.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και είχε άκρως εξομολογητική διάθεση. «Παλαιότερα ήμουν ψώνιο (…) Καβάλησα λίγο το καλάμι από την καλή πλευρά. Ήταν διδακτικό όμως. Νιώθω ευτυχισμένος με τις επιλογές μου», ανέφερε.

Μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ο κ. Γκλέτσος είπε: «Εχω περάσει πολλές αρρώστιες, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πέρασα από καρκίνο. Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει. Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου (…) Έχω κάνει καταχρήσεις. Και στο φαΐ και στο ποτό. Αλλά με μέτρο. Φοβόμουνα, είχα μια ανησυχία για την υγεία μου. Τώρα προσέχω πάρα πολύ την υγεία μου. Έπαθα πολλές φορές κρίσεις πανικού».

«Με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου. Εχω μια πετριά περίεργη, με ενδιαφέρει μετά να μιλάνε για μένα. Το θέλω το άγαλμα, ένα αγαλματάκι το θέλω, το γουστάρω. Μετά θάνατον. Και έναν δρόμο με το όνομά μου “τέως δημάρχου Αποστόλου Γκλέτσου”, το θέλω. Αλήθεια, λέω. Θα το βλέπουν τα εγγόνια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56