search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Στη Ρεάλ το κιλό κοστίζει… 250 ευρώ

04.10.2019 17:12
Στη Ρεάλ το κιλό κοστίζει... 250 ευρώ  - Media

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι μοιάζει αποφασισμένος να παίξει το τελευταίο του χαρτί λαμβάνοντας μέτρα για τους χοντρούς, τους αργοπορημένους και τους εθισμένους στην τεχνολογία.

Η αντίδραση του Μπέιλ μετά από μια χαμένη ευκαιρία στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη ‘Ramon Sanchez Pizjuan’ για την La Liga (22/09/2019)  AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ηδεύτερη θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη. Η εικόνα των ‘μερένγκες’ στο Champions League είναι απογοητευτική (ήττα με 3-0 εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν, ισοπαλία 2-2 με χίλια ζόρια εντός κόντρα στην Μπριζ), ενώ στη La Liga είναι για την ώρα πρώτη στην βαθμολογία (με τις Γρανάδα, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Σοθιεδάδ και Σεβίλλη σε απόσταση βολής) απλά γιατί είναι λιγότερο κακή από τους άλλους.

Ο Γαλλοαλγερινός προπονητής αντιλαμβάνεται πως με αυτή την κατάσταση δεν θα απολαμβάνει για πολύ ακόμη τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα και η θέση του ίδιου θα γίνει εξαιρετικά επισφαλής. Έτσι μοιάζει αποφασισμένος να παίξει το τελευταίο του χαρτί: παίρνει μέτρα με σκοπό να επιβάλλει τον νόμο του στα αποδυτήρια.

Πώς θέλει να το πετύχει; Με πρόστιμα για μια σειρά από παραβάσεις. Αν κάποιος εμφανιστεί αργοπορημένος 5 λεπτά στην προπόνηση, πληρώνει 250 ευρώ. Αν καθυστερήσει 15 λεπτά, το πρόστιμο ανεβαίνει στα 500 ευρώ. Αν η αργοπορία υπερβεί τα 15 λεπτά, τότε το πρόστιμο φτάνει στα 1000 ευρώ. Ο παίκτης που θα απουσιάσει από μια προπόνηση χωρίς δικαιολογία, θα κληθεί να πληρώσει 3.000 ευρώ.

Όποιος χρησιμοποιήσει κινητό κατά τη διάρκεια φυσιοθεραπείας, θα τιμωρηθεί με 250 ευρώ πρόστιμο. Όποιος χρησιμοποιήσει κινητό ταξιδεύοντας με το πούλμαν της ομάδας, θα πληρώσει 500 ευρώ. Το ίδιο παράπτωμα εντός αποδυτηρίων επισύρει πρόστιμο 1.000 ευρώ. Ο παίκτης που θα εμφανιστεί υπέρβαρος, θα πληρώνει 250 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό. Εάν κάποιος ταξιδέψει εκτός Μαδρίτης χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει την ομάδα θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από 250 μέχρι 1.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης τα ποσά αυτά δεν φαντάζουν σημαντικά και θα φανεί στην πράξη αν τα μέτρα αυτά μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικά για την πειθαρχία στα αποδυτήρια των ‘μερένγκες’.

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο φίλος της Τότεναμ Γιώργος Περπερίδης εξηγεί πώς η ομάδα του δέχθηκε 7 γκολ από την Μπάγερν, ο Λευτέρης Ελευθερίου απορρίπτει το ερώτημα για τα δύο σημαντικά παιχνίδια την εβδομάδα από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μπράτσος τους αποκαλύπτει τις φήμες για ερωτικό τρίγωνο στην Premier League. Στο τραπέζι και η ΑΕΚ μετά από την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και η Ίντερ, η οποία μετά από την απολύτως επιτυχημένη εκκίνηση στη σεζόν της θα κατορθώσει να μη διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51