search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Η «Λάμψη» τελείωσε, η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται

06.10.2019 08:44
Τζώνυ Θεοδωρίδης: Η «Λάμψη» τελείωσε, η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται - Media

 

Μπορεί η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, η δικαστική διαμάχη του Τζώνυ Θεοδωρίδη, ωστόσο, με τη δημοφιλή σειρά συνεχίζεται. Ο ηθοποιός μίλησε στην espresso αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων- πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο αλλά και τι είναι αυτό που τον οδήγησε στα δικαστήρια.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω

Η γνωριμία με τον Νίκο Φώσκολο;

Με είχε δει σε μια ταινία και μου είπε ότι του έκανα για τη Λάμψη. Πρώτη φορά επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στις 2 τα ξημερώματα και μόλις άκουσα το όνομά του δεν το πίστεψα. Νόμιζα ότι ήταν φάρσα τέτοια ώρα κα το έκλεισα. Ύστερα από λίγα λεπτά με πήρε η σύζυγός του Τόνια και μου είπε: «Παρακαλώ μην το κλείσετε. Θέλει να σας μιλήσει ο Νίκος Φώσκολος».

Και πότε ξεκινήσατε;

Την επόμενη μέρα! Τις λεπτομέρειες τις συζητήσαμε το προηγούμενο βράδυ. Έτσι βρέθηκα στη σειρά δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη.

Ήταν μακράς διαρκείας συνεργασία.

Δωδεκάμισι χρόνια… Πολλά!

Παραιτηθήκατε τότε και στα media χάλασε ο κόσμος.

Είχαμε μια διαφωνία με τον Φώσκολο, ήθελα να διεκδικήσω τα συγγενικά δικαιώματα επειδή η Λάμψη παιζόταν στο εξωτερικό. Εκείνος διαφώνησε κι έφυγα. Έκανα δικαστήρια, κέρδισα δύο κι ακόμα δεν έχει τελειώσει η ιστορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:24