search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Ελικόπτερο σε χαμηλή πτήση σήκωσε στον… αέρα εξέδρα στρατιωτικής παρέλασης (Video)

10.10.2019 09:56
Ελικόπτερο σε χαμηλή πτήση σήκωσε στον... αέρα εξέδρα στρατιωτικής παρέλασης (Video) - Media

 

Κάτι πήγε προφανώς λάθος στην επικίνδυνα χαμηλή πτήση ενός πολεμικού ελικοπτέρου του ινδονησιακού στρατού, κατά τη διάρκεια εντυπωσιακής στρατιωτικής παρέλασης για την 74η επέτειο από την ανεξαρτησία της χώρας.

Ο χειριστής του ρωσικού Mil Mi-35 μυστηριωδώς κατέβασε πολύ χαμηλά το ελικόπτερό του με αποτέλεσμα τα ρεύματα αέρος που δημιούργησε ο έλικάς του να σηκώσουν κυριολεκτικά την εξέδρα VIP στον… αέρα.

Το ευχάριστο στην περιπετειώδη αυτή πτήση του ελικοπτέρου ρωσικής κατασκευής είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, απλώς ολόκληρη η κατασκευή κατέρρευσε σαν… τραπουλόχαρτο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ινδονησία και το επόμενο διάστημα αναμένονται συνολικά άλλα έξι από αυτά τα ελικόπτερα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά θέατρα πολέμου στην Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06