search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τον Χάρι και την Μέγκαν – Πληροφορίες για «μετακόμιση» εκτός Βρετανίας

10.10.2019 18:01
Οργή κατά Χάρι και Μέγκαν: «Η χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή» - Media

 

Ακόμα μια πληροφορία έρχεται να προστεθεί στην «παρέλαση» δημοσιότητας γύρω από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, προσθέτοντας άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της θυελλώδους ζωής τους και προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με το Fox News, το πριγκιπικό ζεύγος εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Βρετανία και να μετακομίσει, μαζί με τον νεογέννητο γιο του, Άρτσι, στον Καναδά, ο οποίος, να θυμίσουμε, είναι μέλος της Κοινοπολιτείας.

Ο λόγος για αυτές τις σκέψεις φαίνεται ότι είναι η διαρκής πίεση την οποία το ζευγάρι υφίσταται από τον κίτρινο τύπο της Βρετανίας, αλλά και την αυστηρότητα του πρωτοκόλλου που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος των Σάσεξ έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει από τη Βρετανία, καθώς στο παρελθόν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν σκεφθεί να φύγουν για την Αφρική.

Πάντως, ο Καναδάς είναι γνωστός στην Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πέρασε αρκετά χρόνια στο Τορόντο, όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Suits» που γυριζόταν εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25