search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Την λειτουργία του isyriza.gr ανακοίνωσε ο Τσίπρας – Το μήνυμα στους «ολιγάρχες» της ενημέρωσης

15.10.2019 18:56
syriza

 

Στον διαδικτυακό «αέρα» έχει ανέβει από το βράδυ της Τρίτης η ιντερνετική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα isyriza.gr.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσω του facebook απευθύνοντας «κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

Και συνεχίζει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

«Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική».

Στο ξεκίνημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είχε αναφερθεί λίγο νωρίτερα από την Πάτρα, στο πλαίσιο ομιλίας του σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση.

Ειδικότερα σημείωσε «Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

Ανακοινώνοντας την «πρεμιέρα» της πλατφόρμας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», είπε. «Και γιατί να μην μετατρέψει ο καθένας το κινητό του τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, από δέκτη, σε πομπό, αναμεταδότη».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα για την αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία που επιδιώκει να οικοδομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης: «Εμείς ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια στους ολιγάρχες, δεν κάναμε χατίρια στους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης για να μας δίνουν αντίδωρα στήριξης γι αυτό και κάποιοι λένε είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλώ να έρθουν μαζί μου στις περιοδείες σόλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος από τα φερέφωνα της ενημέρωσης δεν είναι απομονωμένος από τους πολίτες, δεν είναι από μονωμένος από τους απλούς ανθρώπους Για αυτό καλούμε τους απλούς ανθρώπους να κάνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τους τηλέφωνα από δέκτες πομπούς ενημέρωσης, πληροφόρησης κινητοποίησης και αγώνα για να αλλάξουμε την καθημερινότητα».

Κλείνοντας σημείωσε: «Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14