29/02/2020 15:04:20

Δάσκαλος ανάγκασε μικρά παιδιά να φάνε σκουπίδια για τιμωρία

Δάσκαλος  ανάγκασε μικρά παιδιά να φάνε σκουπίδια για τιμωρία - Media

 

Ο δάσκαλος στο οικοτροφείο στη συνοικία Φου Γκου στην πόλη Χενάν στην Κίνα εισέβαλε έξαλλος μέσα στα δωμάτια του οικοτροφείου και όποιο καλάθι αχρήστων έβλεπε γεμάτο, τότε διαχώριζε τους μαθητές. Εκείνοι που είχαν αδειάσει το καλάθι αφέθηκαν να επιστρέψουν στο μάθημα, οι άλλοι που δεν το είχαν κάνει, βίωσαν ένα βασανιστήριο. Τους πήγε έξω στον κάδο σκουπιδιών και τους εξανάγκασε να φάνε από τα σκουπίδια.

Πολλά παιδιά τα έπιασε το στομάχι τους και κάποια από αυτά αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν. Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στις αρχές από το νοσοκομείο, αμέσως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και σε άμεσο χρόνο απολύθηκε ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου.  

Οι ιατρικές εξετάσεις και οι ακτινογραφίες που έκαναν στα παιδιά έδειξαν ότι πολλά από αυτά είχαν αχώνευτο πλαστικό στα στομάχια τους από εκείνο που έφαγαν στα σκουπίδια.

Μάλιστα ένα από τα παιδιά ζήτησε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον επειδή δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει πίσω, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αποκόμισε από τον δάσκαλο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.