search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Μακάβρια γκάφα Κορινθίου στα καλλιστεία: Κάλεσε στην κριτική επιτροπή τη… Ζωή Λάσκαρη (Video)

18.10.2019 09:12
Μακάβρια γκάφα Κορινθίου στα καλλιστεία: Κάλεσε στην κριτική επιτροπή τη… Ζωή Λάσκαρη  (Video) - Media

 

Παρουσιάστρια των καλλιστείων 2019 κλήθηκε να είναι η Μαρία Κορινθίου με την ηθοποιό να αποδέχεται την πρόταση καθώς της υποσχέθηκαν ότι επρόκειτο να είναι «οσκαρικής» αισθητικής.

Ωστόσο, το σκηνικό σχολιάστηκε «φτωχότερο» των προσδοκιών και η Μαρία Κορινθίου υπέπεσε σε… σφάλματα!

Ας δούμε, όμως τι ακριβώς συνέβη…

Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου μίλησε για «άρωμα γυναίκας», παρουσιάζοντας τιθς κυρίς της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Τότε ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα που καθόταν στο θεωρείο έριξε μια ιδέα: Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιτσεία; Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…» είπε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

«Η ζωή Λάσκαρη…» συμπλήρωσε με χαρά η Μαρία Κορινθίου , προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα. « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε» της είπε αμήχανα και σχεδόν τραυλίζοντας από το σοκ ο Βενετσάνος. Μ ετην ηθοποιό να κοιτά αποσβολωμένη, τη στιγμή που οι θεατές έκαναν γκριμάτσες γέλιου και απογοήτευσης.

Λίγο μετά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια των καλλιστείων συνέχισε τις γκάφες φωνάζοντας όλο ενθουσιασμό: Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!» Οι θεατές τότε στις πρώτες θέσεις τη διόρθωσαν φωνάζοντας: «2019! Τα έχασες! Δεν πειράζει!»

Πηγή: Epsresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:50