search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Απολύσεις προσωπικού στη Links of London της FF

18.10.2019 12:27
Folli Follie: Ενέργειες για την αποκοπή της εταιρείας από τους βασικούς της μετόχους - Media

 

Οι διαχειριστές της Links of London, της θυγατρικής της Folli Follie στη Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσαν σήμερα απολύσεις 38 στελεχών από τα κεντρικά της γραφεία στη Βικτόρια του Λονδίνου, αναφέρει η Deloitte σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Deloitte ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη για την πώληση της Links of London.

«Ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για πώληση δραστηριοτήτων, οι συνεχιζόμενες πιέσεις στις ταμειακές ροές σημαίνουν ότι η τρέχουσα βάση κόστους δεν είναι διατηρήσιμη», δήλωσε ο ειδικός διαχειριστής Matt Smith, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν υπήρξαν απολύσεις στα υποκαταστήματα της αλυσίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Links of London τέθηκε σε ειδική διαχείριση, την οποία ανέλαβε η Deloitte, στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

«Η εταιρεία είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες που έχουν επηρεάσει ολόκληρο τον κλάδο του εμπορίου στη χώρα», σημείωνε τότε σε δήλωσή του ο Matt Smith, προσθέτοντας ότι οι μέτοχοι της εταιρείας αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Folli Follie είχε ανακοινώσει στις 26 Αυγούστου ότι έχει αναθέσει σε συμβούλους την πώληση της θυγατρικής της.

Οπως είχε ανακοινώσει η FF στις 26 Αυγούστου, «η εταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London. Η εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή τη στιγμή. H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:05