search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20
MENU CLOSE

Βουλευτίνα για να τελειώσει το πανεπιστήμιο χρησιμοποιούσε σωσίες της στις γραπτές εξετάσεις (Video)

22.10.2019 06:18
Βουλευτίνα για να τελειώσει το πανεπιστήμιο χρησιμοποιούσε σωσίες της στις γραπτές εξετάσεις (Video) - Media

 

Η Ταμάνα Νουσράτ είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του Μπαγκλαντές, Awami League. Η Ταμάνα προέρχεται από μια ισχυρή οικογένεια της χώρας και κανείς δεν ήθελε να μιλήσει για το πώς περνούσε τα εξάμηνα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της χώρας όπου ήθελε να πάρει μπάρτσελορ στις τέχνες. Πολλοί γνώριζαν κανείς δεν ήθελε να πάρει θέση.

Η Ταμάνα  χρησιμοποίησε 8 σωσίες της σε 13 εξεταστικές περιόδους προκειμένου να πηγαίνουν εκείνες να γράφουν για αυτή και να περνάει τα μαθήματα.

Την αποκάλυψη έκανε ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός όταν ένας δημοσιογράφος του,  μπήκε στο αμφιθέατρο και έπιασε στα πράσα τη σωσία της βουλευτού να γράφει αντ΄αυτής.

Μπροστά στο σκάνδαλο το πανεπιστήμιο έβγαλε ανακοίνωση ότι την αποβάλλει για πάντα, αν και πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τις πρυτανικές αρχές ότι γνώριζαν το κόλπο με τις σωσίες αλλά δεν έκαναν τίποτε καθότι η Νουσράτ είναι μια πανίσχυρη οικογένεια στη χώρα.

«Την αποβάλαμε γιατί διέπραξε αδίκημα. Το αδίκημα είναι αδίκημα. Δεν θα την δεχτούμε ποτέ ξανά στις τάξεις μας» δήλωσε ο επικεφαλής του πανεπιστημίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20