02/10/2020 00:45:23

Βουλευτίνα για να τελειώσει το πανεπιστήμιο χρησιμοποιούσε σωσίες της στις γραπτές εξετάσεις (Video)

Βουλευτίνα για να τελειώσει το πανεπιστήμιο χρησιμοποιούσε σωσίες της στις γραπτές εξετάσεις (Video) - Media

 

Η Ταμάνα Νουσράτ είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του Μπαγκλαντές, Awami League. Η Ταμάνα προέρχεται από μια ισχυρή οικογένεια της χώρας και κανείς δεν ήθελε να μιλήσει για το πώς περνούσε τα εξάμηνα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της χώρας όπου ήθελε να πάρει μπάρτσελορ στις τέχνες. Πολλοί γνώριζαν κανείς δεν ήθελε να πάρει θέση.

Η Ταμάνα  χρησιμοποίησε 8 σωσίες της σε 13 εξεταστικές περιόδους προκειμένου να πηγαίνουν εκείνες να γράφουν για αυτή και να περνάει τα μαθήματα.

Την αποκάλυψη έκανε ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός όταν ένας δημοσιογράφος του,  μπήκε στο αμφιθέατρο και έπιασε στα πράσα τη σωσία της βουλευτού να γράφει αντ΄αυτής.

Μπροστά στο σκάνδαλο το πανεπιστήμιο έβγαλε ανακοίνωση ότι την αποβάλλει για πάντα, αν και πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τις πρυτανικές αρχές ότι γνώριζαν το κόλπο με τις σωσίες αλλά δεν έκαναν τίποτε καθότι η Νουσράτ είναι μια πανίσχυρη οικογένεια στη χώρα.

«Την αποβάλαμε γιατί διέπραξε αδίκημα. Το αδίκημα είναι αδίκημα. Δεν θα την δεχτούμε ποτέ ξανά στις τάξεις μας» δήλωσε ο επικεφαλής του πανεπιστημίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.