search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:17
MENU CLOSE

Προπηλακίστηκε μέλος της οικογένειας του Παπαϊωάννου της ΠΑΕ Λαμίας

23.10.2019 16:30
Προπηλακίστηκε μέλος της οικογένειας του Παπαϊωάννου της ΠΑΕ Λαμίας - Media

 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επανέλαβε την επιθυμία του να απεμπλακεί από τον σύλλογο, αναφέροντας πως «δεν θα είναι καλό για την υγεία μο για τα παιδιά μου να παραμείνω στο ποδόσφαιρο»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέλαβε και σήμερα στην εφημερίδα «ΦΩΣ» την επιθυμία του να απεμπλακεί από τη Λαμία, τονίζοντας πως «έχω θέμα προσωπικό και δεν θα είναι καλό ούτε για την υγεία μου ούτε για τα παιδιά μου να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Ως το τέλος της σεζόν θέλω να δώσω την ομάδα, μπορεί και νωρίτερα». Η αναφορά στο οικογενειακό του περιβάλλον δεν έγινε τυχαία, καθώς ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα συγγενικό του πρόσωπο προπηλακίστηκε σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, με αφορμή την πορεία της ομάδας. Για αυτό και θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:17