search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Κι όμως… υπάρχει: Επανεμφανίστηκε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν (Photos)

24.10.2019 15:29
Κι όμως... υπάρχει: Επανεμφανίστηκε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν (Photos) - Media
 
Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ-γιου, αφού τέσσερις μήνες παρέμενε εξαφανισμένη, ενώ οι φήμες οργίαζαν ότι ήταν έγκυος.
Η Ρι Σολ-γιου εθεάθη στο πλευρό του Βορειοκορεάτη ηγέτη που επιθεωρούσε τις οικοδομικές εγκαταστάσεις στο βουνό Κουμγκάνγκ μέσα στην εβδομάδα.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ήταν στη συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στις 20-21 Ιουνίου.
Αν και τα βορειοκορεατικά Μέσα δεν έχουν δώσει επίσημα αιτιολογία για την τετράμηνη εξαφάνισή της, τα Μέσα της Νοτίου Κορέας κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη.
 
Ήδη η Ρι έχει τρία παιδιά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν αν και επίσημα δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία τους, καθώς ο επικεφαλής του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ τηρεί απόλυτη μυστικότητα όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mai
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58