22/02/2020 04:32:22

Ασφαλτόστρωση μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε τους δρόμους

Ασφαλτόστρωση μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε τους δρόμους  - Media

 

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αρχίζει από σήμερα σταδιακά η ασφαλτόστρωση σε κεντρικές οδούς στην Αθήνα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα γίνεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα σημεία που θα ασφαλτοστρώνονται.

Το πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ και οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν είναι: Βασιλίσσης Όλγας, Αρδηττού, Υμηττού, Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Υμηττού, Αριστείδου, Ασκληπιού, Ευριπίδου, Ζωοδόχου Πηγής, Σόλωνος, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Νίκης και Βουλής.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας (από Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας έως Λεωφ. Βασ. Κων/νου). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση και προκειμένου να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος οι εργασίες θα γίνονται από τις 23.00 μέχρι τις 06.00 το πρωί.

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί. Επίσης καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.