search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:41
MENU CLOSE

Η πανέμορφη Ρωσίδα που μοιάζει στη Λάρα Κρόφτ, είναι αθλήτρια του Κέρλινγκ (Photos)

04.11.2019 08:59
Η πανέμορφη Ρωσίδα που μοιάζει στη Λάρα Κρόφτ, είναι αθλήτρια του Κέρλινγκ (Photos) - Media

 

Το Κέρλινγκ είναι το άθλημα που παίζεται στον πάγο και ένας αθλητής ρίχνει μια σιδερένια (σαν) μπάλα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες καθαρίζουν γρήγορα με σκούπες τον πάγο για να κατευθύνουν αυτή την (σαν) μπάλα στο κέντρο του στόχου.

Το άθλημα αυτό παίζεται ιδιαιτέρως στις βόρειες χώρες και τη Ρωσία.

Η Άννα Σιντόροβα είναι μια αθλήτρια του Κέρλινγκ. Σε κάθε αγώνα της ομάδας της ο κόσμος συρρέει για να την παρακολουθήσει και βέβαια λίγη σημασία δίνει στον αγώνα. Η Άννα είναι μια πανέμορφη γυναίκα με καταπληκτικές ομοιότητες με την ηρωίδα του Tomb Rider Λάρα Κρόφτ. Τόσο στο κορμί όσο και στο πρόσωπο.

Η ίδια γνωρίζει για την ομοιότητα της και σε κάθε συνέντευξη της το εκμεταλλεύεται λέγοντας πως κάποια στιγμή θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο Tomb Rider. Πάντως σαν αθλήτρια η Άννα είναι καλή και μάλιστα όπως λένε τα ρωσικά ΜΜΕ ήταν εκείνη που είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας το 2018 στους χειμερινούς ολυμπιακούς.

Απολαύστε την.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обожаю вкусное мороженоеи ухоженные руки как у мужчин, так и у девушек!⠀ А ещё очень люблю когда любая работа делается качественно и быстро! ⠀ Я месяца три ходила без лака на ногтях, делала, так сказать, перерыв, чтобы они «отдохнули». А вот прям перед поездкой в Китай решила-таки порадовать себя, тем более, что ногти были длинющие и забежала в @nellyhimki прям по дороге со сбора домой. ⠀ Заложила как обычно 2,5 часа, думала освобожусь поздно, НО! Мне за 55 минут!!! (девочки поймут) сделали офигенный маникюр с покрытием шеллак, вот что значит попасть к топ-мастеру! ⠀ Цвет бомба! Листайте вправо, там хорошо видно! ⠀ Ну как вам?⠀ #маникюр #manicure #идеяманикюра #shellac #шеллак #маникюрмосква #руки #ногти #nails #hands #icecream #мороженое #язык #tongue #girl #lick

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@curlme_anna) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04