search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:04
MENU CLOSE

«Θαύμα» για δύο καλόγριες: Πήγαν σε αποστολή στην Αφρική και γύρισαν…έγκυες

05.11.2019 13:08
«Θαύμα» για δύο καλόγριες: Πήγαν σε αποστολή στην Αφρική και γύρισαν...έγκυες  - Media

 

Το «θαύμα» του φαίνεται ότι έκανε ιεραποστολικό ταξίδι στην Αφρική για δύο καλόγριες με έδρα την Σικελία, η μία εκ των δύο μάλιστα ήταν και…Πρεσβυτέρα.

Οι εν λόγω καλόγριες λοιπόν (αφρικανικής καταγωγής και οι δύο) όταν γύρισαν από την…αποστολή τους διαπίστωσαν ότι είναι έγκυες. Η μία μάλιστα, που είναι 34 χρονών το ανακάλυψε εντελώς τυχαία κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης που έκανε επειδή είχε πόνους στο στομάχι.

Η πρεσβυτέρα της οποίας η ηλικία είναι άγνωστη ανήκει σε ίδρυμα το οποίο έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους».

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησιά έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πηγές το πιθανότερο σενάριο για τις δύο μοναχές είναι αποβολή και η επιστροφή στα εγκόσμια.

Ο δήμαρχος του Μιλιτέλο, μία εκ των πόλεων που είχαν για έδρα η καλόγριες δήλωσε σοκαρισμένος και υποστήριξε ότι η καλόγρια έπρεπε να έχει κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Πηγή: The Sun

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03