search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Τον Τσίπρα βλέπει η Γιάννα για το «Ελλάδα 2021»

06.11.2019 07:00
Τον Τσίπρα βλέπει η Γιάννα για το «Ελλάδα 2021» - Media

 

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να τον ενημερώσει για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Η συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπως αναφέρει το iefimerida

Η κυρία Αγγελοπούλου θα συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση της επιτροπής για τα 200 χρόνια από το 1821, ενώ θα του εκφράσει την επιθυμία της να συμμετέχουν σε αυτή και προσωπικότητες της Αριστεράς.

 

Πρόταση σε Τσουκαλά και Λιάκο

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει κρούση στον πανεπιστημιακό Κωνσταντίνο Τσουκαλά, για να συμμετάσχει στην επιτροπή.

Λέγεται μάλιστα πως ο πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών έχει αποδεχθεί την πρόταση της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου.

Πρόταση για να συμμετάσχει στην επιτροπή «Ελλάδα 2021» έχει δεχθεί και ο ιστορικός, ομότιμος καθηγητής νεώτερης ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Λιάκος, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα την αποδεχθεί.

 

Τετ α τετ Αγγελοπούλου-Γεννηματά

Το μεσημέρι της Τρίτης η κυρία Αγγελοπούλου συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή, έπειτα από πρωτοβουλία της τελευταίας. Μετά τη συνάντηση η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε στο twitter.

«Εν όψει της έναρξης των εργασιών της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, συναντήθηκα σήμερα με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κα Φώφη Γεννηματά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50