search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Κάτοικοι Διαβατών κατά… μπάρμπεκιου: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό… αμαυρώνει την περιοχή μας»

08.11.2019 11:27
Κάτοικοι Διαβατών κατά... μπάρμπεκιου: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό... αμαυρώνει την περιοχή μας» - Media

 

Με αφορμή το μπάρμπεκιου “πάρτυ” που ουσιαστικά είναι μια ενέργεια κατά μεταναστών και που οργανώνουν στα Διαβατά την προσεχή Κυριακή οι λεγόμενοι “Ενωμένοι Μακεδόνες” πολλά έχουν γραφτεί και ιδιαίτερα έχουν προβληθεί οι “θέσεις” των ακροδεξιών διοργανωτών περί “γκετοποίηση της περιοχής” και “ανθρώπων με άλλη κουλτούρα”. 

Ωστόσο πολύ λιγότερης προβολής έτυχαν οι απόψεις των κατοίκων των Διαβατών, των ανθρώπων δηλαδή που συμβιώνουν με τους χιλίαδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στη δομή της περιοχής. 

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι μπορεί να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τους, με αφορμή το προσφυγικό, ωστόσο εκφράζουν την αντίθεσή τους, στο επερχόμενο μπάρμπεκιου.

Ο Αντώνης Μάνος, που μίλησε στο Open, ξεκαθάρισε ότι «το μπάρμπεκιου της Κυριακής δεν το διοργανώνουν οι άνθρωποι των Διαβατών. Υπάρχει μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται ενωμένοι μακεδόνες, έχει κάνει κάλεσμα μια βδομάδα με ένα περιεχόμενο… περίεργο. Η κοινωνία της Ιωνίας έχει τους ανθρώπους της, που θα διαμαρτυρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου. Και δεν έχουμε καμία σχέση με το μπάρμπεκιου κι όλες αυτές τις κινήσεις που αμαυρώνουν την περιοχή μας και δεν αναδεικνύουν τα προβλήματά της».

Διαβάστε σχετικά: Διοργανωτής του μπάρμπεκιου προκαλεί δικαιολογώντας το «χοιρινό και αλκοόλ» στο ΚΥΤ Διαβατών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41