search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:33
MENU CLOSE

«Ροζ» σκάνδαλο στην ΕΡΤ: «Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σεξομανής» – Δηλώσεις από την σκηνοθέτιδα (Video)

13.11.2019 13:30
«Ροζ» σκάνδαλο στην ΕΡΤ: «Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σεξομανής» - Δηλώσεις από την σκηνοθέτιδα (Video) - Media

 

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν γύρω από το «ροζ» σκάνδαλο, στο οποίο ακούστηκε ότι εμπλέκεται παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια – η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε και να εξύβpισε μια floor manager της ΕΡΤ – τελικά εργάζεται στο κανάλι της Βουλής κι όχι στην ΕΡΤ.

«Μήλο της Έριδας» σε αυτό τον… γατοκαβγά ήταν ο καμεραμάν και σύζυγος της floor manager, ο οποίος διατηρούσε παράνομη σχέση με την παρουσιάστρια. Παρά ταύτα, το ζευγάρι δεν χώρισε.

Το ζευγάρι προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμέvη. Σε όποιο σπίτι μπει το διαλύει. Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ, είναι παρουσιάστρια στο κανάλι της Βουλής. Ο άντρας μου είναι στο κανάλι της Βουλής και παραιτήθηκε εκείνες τις ημέρες, αλλά τον πίεσαν να μην το κάνει. Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σεξομανής… Ξέρετε τι του είπε; “Πάμε να με π@δ@ξ@ς στη Σαλαμίνα”…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η floor manager (Σοφία) της ΕΡΤ.

Ο δε σύζυγός της (Δημήτρης) ισχυρίστηκε ότι η παρουσιάστρια τον απειλούσε πως θα του χαλάσει το γάμο του επειδή επέστρεψε στο σπίτι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30