search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Η ζήλια… ακρωτηριάζει: Δάγκωσε οργισμένη το… μόριο του συντρόφου της (Photo)

15.11.2019 16:57
Η ζήλια... ακρωτηριάζει: Δάγκωσε οργισμένη το... μόριο του συντρόφου της (Photo) - Media

 

Οι Γάλλοι χαρακτηρίζουν τη ζήλια με μια ιδαίτερα «βαριά» λέξη: l’ enfer, δηλαδή, η κόλαση, θέλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο να περιγράψουν τη φρίκη που μπορεί να προκαλέσει το συναίσθημα αυτό.

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό, μια γυναίκα από την Φλόριντα κατηγορείται ότι δάγκωσε το μόριο του συντρόφου της και τον απείλησε με μαχαίρι επειδή θεώρησε ότι ήθελε να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε μπαρ και το περιστατικό έγινε περίπου στις 3 το πρωί. Η 33χρονη Esperanza Gomez, έπινε μπύρες με τον σύντροφό της, όταν μια άλλη γυναίκα προστέθηκε στην παρέα περίπου τα μεσάνυχτα.
Η φίλη έφυγε λίγο μετά, αλλά η Gomez εξοργίστηκε και άρχισε να κατηγορεί τον φίλο της ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη γυναίκα. Άρχισε να του φωνάζει, του επιτέθηκε και άρχισε να τον απειλεί με ένα μαχαίρι.
 
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως και το θύμα δήλωσε ότι «στη συνέχεια δάγκωσε το μόριο μου από οργή».
 
Η 33χρονη συνελήφθη για επίθεση με όπλο. Άγνωστο παραμένει αν το ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι μαζί, σύμφωνα με τη NY Post.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31