search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας από την Astra Airlines

15.11.2019 17:27
Αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας από την Astra Airlines - Media

 

Αίτηση για προσωρινή αναστολής της άδειας λειτουργίας της, κατέθεσε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η διοίκηση της Astra Airlines σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της εταιρίας Ιωάννη Ζλατάνη.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο politischios.gr, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί, με τη συναίνεση δικαστηρίου το πρόγραμμα εξυγίανσης της εταιρείας.

«Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε χρηματοδότηση μέσω δανεισμού ή αναζήτηση μετόχων που θα μπορέσουν να εγγυηθούν τη συνέχιση της εταιρείας», ανέφερε ο κ. Ζλατάνης.

Σε ότι αφορά τις επιστροφές χρημάτων σε επιβάτες που είχαν προγραμματίσει πτήσεις που δεν έγιναν, ο κ. Ζλατάνης σημείωσε ότι επί του παρόντος ισχύει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09