08/08/2020 12:09:07

Κλέλια Πανταζή: «Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε, ακόμα συγκινούμαι…»

Κλέλια Πανταζή: «Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε, ακόμα συγκινούμαι…» - Media

 

Για την τραγική απώλεια της Άννας Πολλάτου αλλά και την αγωνία της για το αν θα είναι καλή μητέρα μίλησε η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή στην εκπομπή «'Ελα Χαμογέλα». 

«Μπήκα στο μήνα μου, περιμένω τον μπέμπη από μέρα σε μέρα. Θα ονομάσω τον γιο μου Μιχαήλ – Άγγελο. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αν θα είμαι καλή μητέρα. Έχω πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν θα στερηθώ κάτι για να μην πάρω κιλά, τα κιλά χάνονται. Σχολίασαν κάτω από μια φωτογραφία μου που είμαι έγκυος ότι έχω πρηστεί. Λόγω πρωταθλητισμού στερήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Ο πρωταθλητισμός, μου στέρησε τις παρέες μου και όχι τις σοκολάτες. Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πήγα σε ψυχολόγο και ζήτησα βοήθεια», είπε. 

«Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε πάρα πολύ. Και ακόμα όταν το σκέφτομαι συγκινούμαι. Κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω την Άννα πολύ κοντά μου σε διάφορες στιγμές της ζωής μου. Έχω και υπόνοιες ότι μπορεί να γεννήσω στις 9 Δεκεμβρίου, στη γιορτή της. Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο, όταν βγήκα από τον γυναικολόγο με τον υπέρηχο…», ανέφερε η Κλέλια Πανταζή.

Πηγή: zappit.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.