search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:03
MENU CLOSE

Το Καφέ της Χαράς: Ο ΑΝΤ1 «αλλάζει» τον Φατσέα για 150.000 ευρώ

16.11.2019 14:27
Το Καφέ της Χαράς: Ο ΑΝΤ1 «αλλάζει» τον Φατσέα για 150.000 ευρώ - Media

 

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει δυναμικά από τη νέα χρονιά για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 με τους περισσότερους από τους κεντρικούς ρόλους να ξαναμπαίνουν στο νέο σενάριο.

Ένας από τους πιο αγαπημένους ήταν o ρόλος του αθυρόστομου καφετζή Βαγγέλη Φατσέα. Ένας ρόλος που γράφτηκε στα μέσα των 00s σε μία διαφορετική τηλεόραση και σε ένα οικονομικά πιο εύρωστο τηλεοπτικό σκηνικό, πριν την οικονομική κρίση.

Ο χαρακτήρας μάλιστα του Φατσέα, λόγω των ατακών του είχε φέρει στον ΑΝΤ1 αρκετά προβλήματα, με κυριότερο τα πρόστιμα που έστελνε το ΕΣΡ της εποχής.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει παραδεχτεί ότι το ύψος του προστίμου για τις ατάκες του Φατσέα είχε φτάσει τα 150.000 € κάτι που μας κάνει να αναρωτηθούμε αν θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο που θα γραφτεί ξανά ο ρόλος, 15 χρόνια μετά σε ένα αλλαγμένο τηλεοπτικό τοπίο.

Θα μπορέσει να γραφτεί ξανά ένας τέτοιας δυναμικής χαρακτήρας που στηρίζεται τόσο πολύ στις ακραίες εκφράσεις λόγου;

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30