search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:31
MENU CLOSE

«Φιλί ζωής» για το «Αίολος Κεντέρης 1» που σκούριαζε παροπλισμένο

20.11.2019 17:12
«Φιλί ζωής» για το «Αίολος Κεντέρης 1» που σκούριαζε παροπλισμένο - Media

 

«Φιλί ζωής» για το ταχύπλοο της ΝΕΛ, «Αίολος Κεντέρης 1».

Το εντυπωσιακό πλοίο που για χρόνια σκούριαζε παροπλισμένο, πέρασε στα χέρια της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Νότου (ΑΝΕΝ).

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, «το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός του πλοίου, με επισπεύδοντες τους Παναγιώτη Πατσάνα και Νίκο Γιακαλή και με τίμημα 2,020 εκατ. ευρώ το πλοίο το απέκτησε η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου (ΑΝΕΝ). H τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 2 εκατ. ευρώ.»

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένοι και οι πλειστηριασμοί των πλοίων «Αίολος Κεντέρης ΙΙ» και «Ταξιάρχης» οι οποίοι όμως αναβλήθηκαν λόγω μη ύπαρξης ενδιαφέροντος.

«Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΝ απέκτησε πρόσφατα σε πλειστηριασμό και το επιβατηγό/οχηματαγωγό «Θεόφιλος». Το πλοίο είχε παροπλιστεί από το 2013 στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια βρισκόταν στην Ελευσίνα. Σύμφωνα σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας, το «Θεόφιλος» κατοχυρώθηκε στην ΑΝΕΝ έναντι 380.000 ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19